logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...

Raamshutters zorgen voor sfeer in huis

Ben je net verhuisd? Is de uitbouw eindelijk klaar? Of ben je gewoon aan het herinrichten? Dan is het tijd om te kijken naar nieuwe beschutting om voor de ramen te hangen. Niet alleen beschermd deze beschutting je tegen voorbijgangers die naar binnen kunnen kijken, maar de juiste beschutting zorgt ook voor sfeer in je huis. Een voorbeeld van dergelijke beschutting zijn raamshutters. Tegenwoordig zijn deze makkelijk op maat te laten maken, zodat ze in elk huis en bij elk raam passen. De shutters zijn verstelbaar waardoor je zelf de hoeveelheid licht dat naar binnenvalt kunt controleren, dit heeft ook weer invloed op de hoeveelheid privacy. Daarnaast zijn de raamshutters in vele verschillende varianten te verkrijgen, hierdoor is er altijd een geschikt paar te vinden die aansluiten bij je gewenste uitstraling en sfeer.

Verschillende raamshutters

De shutters zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, denk hierbij aan hout, kunststof of alumium. Deze verschillende varianten hebben ook allemaal een verschil in uitstraling en een ander gevoel van luxe. Zeker weten dat de shutters aansluiten op jouw wensen? Op de website van Van Eyck kun je gebruik maken van de configurator. Hierbij geef je eerst de stijl en sfeer van jouw huis op, waarna je kunt spelen met de ruime keuze in panelen, lamelbreedtes, bedieningsvormen en shutterkleuren. Kies je voor een karakteristieke uitstraling met donkere shutters van Massief Paulownia hout of een voor een moderne uitstraling met shutters van Lindehout? De keuze is aan jou. Ben je opzoek naar shutters voor in de badkamer? Dan zou je kunnen kiezen voor de shutters van duurzaam kunststof. Liever geen scharnieren in het zicht? Kies dan voor shutters met verzonken scharnieren. De scharnieren worden dan mooi weggewerkt in het frame van de shutter.

Raamshutters online bestellen

Bij de partij Van Eyck Shutters kan je de gewenste raamshutters gemakkelijk online bestellen. Zij hebben al ruim 10 jaar ervaring op het gebied van raamdecoratie. Vind je het lastig om te bepalen welke shutters er het beste bij jouw inrichting en situatie passen? Dan kan je op de website vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen. Echt een voordeel van het shoppen bij Van Eyck. Bij een adviesgesprek komt een adviseur van Van Eyck gratis bij je thuis voor een persoonlijk gesprek. Samen met jou worden de shutters samengesteld naar wens, na het opmeten van je ramen kan de adviseur vervolgens een passende prijsopgave maken. Heb je de gewenste shutters online al gevonden? De levertijd hiervan is ongeveer 12 weken. Op de raamshutters zit een garantie van 5 jaar.

Inspiratie opdoen?

Wil je je nog even verder oriënteren en verdiepen? Dat is logisch! Laat je inspireren door de mooiste binnenkijkers van Van Eyck tussen de verschillende klantverhalen. Wellicht dat je hierdoor een beter beeld krijgt bij de mogelijkheden van raamshutters.