logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
14mrt 2015

Twee gewonden bij verkeersongeval Mijnsheerenland

Laatste update:
14-03-2015 | 10:50

Mijnsheerenland - Bij een verkeersongeval tussen twee auto’s in Mijnsheerenland zijn op 13 maart twee gewonden gevallen.

Rond 19.30 uur botsten de twee voertuigen op de kruising Maasweg-Westdijk op elkaar. In de auto’s zaten in totaal vier personen, van wie er twee naar het ziekenhuis moesten. Het gaat om een 49-jarige vrouw uit Oud-Beijerland en haar 13-jarige dochter, die beiden een gebroken bekken en gebroken ribben opliepen. De inzittenden van de andere auto, een 25-jarige man uit Heinenoord en een 21-jarige plaatsgenote, beleven nagenoeg ongedeerd en werden ter plaatse door ambulancepersoneel nagekeken en behandeld.

De klap was dermate hard dat de auto met moeder en dochter op de kop terecht kwam. Daardoor kwamen naast meerdere ambulances en een traumahelikopter ook de brandweer ter plaatse om één van de slachtoffers uit de auto te knippen.

Hoe de aanrijding heeft kunnen ontstaan, is nog onduidelijk. Mogelijk verleende de automobiliste uit Oud-Beijerland geen voorrang. De Verkeersongevallendienst van de politie doet onderzoek.Deel dit bericht met je vrienden!