logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
06jun 2014

Eigenaren gestolen Kiltunnelpassen gezocht

Laatste update: 06-06-2014 | 13:02

Puttershoek - De politie zoekt de eigenaren van diverse van diefstal afkomstige Kiltunnelpassen die in de nacht van woensdag 4 op donderdag 5 juni gestolen zijn in de omgeving van de Waterkers in Puttershoek.

In de nacht van woensdag 4 op donderdag 5 juni hield de politie in Puttershoek een 40-jarige man uit Maasdam aan. Hij was in het bezit van diverse toegangspassen voor de Kiltunnel die zeer waarschijnlijk gestolen zijn. Een oplettende buurtbewoner zag de verdachte met een zaklamp in diverse auto’s schijnen en inbreken in één van de geparkeerde voertuigen. Gealarmeerde agenten startten een onderzoek en zagen de verdachte lopen in de omgeving van de Waterkers. Hij is aangehouden en voor verhoor overgebracht naar een politiebureau.

Aangifte doen

Diverse mensen hebben aangifte gedaan, maar nog niet alle eigenaars van de toegangspassen hebben zich gemeld. Is uw Kiltunnelpas in de nacht van woensdag 4 op donderdag 5 juni in de omgeving van de Waterkers in Puttershoek gestolen? Neemt u dan contact op met de politie op 0900-8844.Deel dit bericht met je vrienden!