logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
25mrt 2013

Aanhoudingen voor bezit harddrugs en wapens

Laatste update: 25-03-2013 | 16:08

Sliedrecht en Heinenoord - Agenten hielden de afgelopen dagen drie personen aan voor het in bezit zijn van harddrugs en wapens.

Bij een routine controle van drie personen in een voertuig op de Jacob Catsstraat zagen agenten in de nacht van vrijdag op zaterdag een mes op de grond liggen. Daarop bekeken zij het voertuig verder en troffen bij de doorzoeking een hoeveelheid harddrugs aan. De 19-jarige eigenaar van het voertuig uit Molenaarsgraaf werd aangehouden op verdenking van handel in harddrugs. De drugs alsook het mes werden in beslag genomen.

Afgelopen nacht was het raak in Heinenoord. Het inkomende verkeer op de Reedijk werd gecontroleerd, toen even na middernacht een opvallend voertuig voorbij kwam rijden. Agenten gingen erachter aan en konden de twee inzittenden op de Tienvoet controleren. Bij het doorzoeken van het voertuig troffen zij drugs en materiaal om dit te gebruiken aan. Ook lag er binnen handbereik een slagwapen. De twee mannen, Rotterdammers van 31 en 36 jaar, werden aangehouden voor het bezit van harddrugs. Voor het voorhanden van het slagwapen kreeg de bestuurder een bekeuring.

De politie onderzoekt de zaken.



Deel dit bericht met je vrienden!