logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
27nov 2012

Onderzoek naar aangetroffen dood pluimvee in 's-Gravendeel

Laatste update: 27-11-2012 | 15:47

's-Gravendeel - Naar aanleiding van de vondst van enkele vuilniszakken met dode vogels hebben dierenagenten een onderzoek ingesteld. Een passant deed de vondst op maandagavond rond 17:00 uur in een sloot op de Eerste Kruisweg en belde de politie. Na een onderzoek bleek het te gaan om enkele kippen, eenden en ganzen, dertien in totaal. Het onderzoek naar de eigenaar is nog niet afgerond. Heeft u tips? Neem dan contact op met de politie.

Een passant zag zes vuilniszakken in een sloot drijven aan de Eerste Kruisweg. Ook dreven er enkele dode kippen in het water. Dierenagenten konden de volgende morgen samen met het Waterschap de dode dieren en de vuilniszakken uit het water halen. In de vuilniszakken zat ook dood pluimvee. In totaal ging het om dertien kippen, eenden en ganzen.

De dieren waren al langere tijd dood, maar het is niet bekend of zij ook al die tijd in de sloot hebben gelegen. Ook de doodsoorzaak is nog niet duidelijk. Dierenagenten doen hier onderzoek naar. Ook wordt onderzocht wie de eigenaar van de dieren was. Weet u meer over deze zaak? Heeft u gezien dat iemand iets in de sloot aan de Eerste Kruisweg ter hoogte van de passeerplaats gooide? Of heeft u tips die kunnen helpen in dit onderzoek? Neem dan contact op via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.



Deel dit bericht met je vrienden!