logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
02okt 2012

Inbrekers betrapt in Mijnsheerenland en Papendrecht.

Datum incident: 02-10-2012
Locatie: Papendrecht/Mijnsheerenland
Bureau/gemeente: Dordrecht / Zwijndrechtse Waard

Mijnsheerenland/Papendrecht - De politie heeft dinsdagmiddag 2 oktober 2012 inbrekers aangehoudenin Mijnsheerenland en Papendrecht.
Rond een uur meldde een bewoner van de Frederik van Eedenstraat in Papendrecht dat hij gerommel in zijn woning hoorde. Agenten die ter plaatse gingen, troffen een overhoop gehaald huis aan, maar geen personen. De bewoner bleek achter de verdachte, wiens signalement hij had doorgegeven, aan te zijn gegaan.

Agenten die bezig waren met een controle op de Burgemeester Keijzerweg, zagen in een bushokje een man zitten, die voldeed aan dat opgegeven signalement. De 18-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats werd aangehouden. Tijdens zijn fouillering troffen agenten verschillende bezittingen van het slachtoffer aan.

Om vier uur kwam bij de politie de melding binnen dat er aan de Overkampweg in Mijnsheerendland twee inbrekers waren overlopen. Bewoners hadden het buurtalarm af horen gaan en waren gaan kijken bij betrefende woning. Daar troffen ze twee personen. Een van de twee, een man, ging er vandoor. De ander, een vrouw, kon worden vastgehouden tot de politie arriveerde. Agenten hielden 44-jarige uit Ijsselstein aan. Het onderzoek naar de andere verdachte wordt voortgezet.



Deel dit bericht met je vrienden!