logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Twee vervulde wensen'
08feb

Twee vervulde wensen

PUTTERSHOEK – ‘Een leuke dag voor mijn ouders als dank voor alle steun!’ ‘Bij droog weer een heerlijke strandwandeling gaan maken’. Dat zijn twee wensen die onlangs zijn uitgekomen. In december konden mensen in de Bibliotheek in het Oude Raadhuis en in de Bibliotheek te Puttershoek een wens doen. Er waren meer dan tien prachtige, warme wensen. Daaruit maakten de voorzitter van Humanitas en de directie van de Bibliotheek een keus.

Meer dan tien mensen deden een wens. Voor zichzelf, voor een ander, voor het hele dorp en zelfs voor de hele wereld. De jury was geroerd door de mooie en soms emotionele wensen en maakte met name een keus op grond van redelijkheid en haalbaarheid.

Gesprek bij de kerstman
Het ophangen van de kerstwensen leidde tot mooie gesprekken. De Kerstman bleek een ontmoetingsplaats; erg waardevol voor veel mensen in de dagen voor kerst. Vrijwilligers van Humanitas Interessebank waren aanwezig om mensen op weg te helpen en een luisterend oor te bieden.
Twee kerswensen kwamen volgens de jury het meest in aanmerking om te vervullen. Ten eerste de strandwandeling, die in overleg zal worden gemaakt in Zeeland in aangenaam gezelschap van de interessebank. Ten tweede de leuke dag voor een bejaard ouderpaar als dank voor alle steun aan hun dochter.

De andere wensen (onder meer beter vervoer op het eiland, een theater in de Hoeksche Waard, vrede op aarde en gezondheid voor iedereen) waren eveneens prachtig en alle betrokkenen hopen dat ook deze wensen in vervulling zullen gaan. Dit is een samenwerking tussen Humanitas Interessebank, Huiskamer van de wijk in Puttershoek en de Bibliotheek Hoeksche Waard.Deel dit bericht met je vrienden!