logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Avondvierdaagse gaat door' Archieffoto
15mei

Avondvierdaagse gaat door

S-GRAVENDEEL - Na 2 jaar Corona en 1 jaar van onvoldoende vrijwilligers staat de Avond4daagse van 's-Gravendeel weer voor de deur en belooft dit jaar een groot succes te worden, dankzij een overweldigende respons van vrijwilligers die bereid zijn een handje te helpen. Van 6 tot en met 9 juni 2023 kunnen inwoners van 's-Gravendeel en omstreken genieten van een gezellige en sportieve week vol wandelplezier.

Op maandag 5 juni vindt de voorinschrijving plaats in het IJsclubgebouw op Sportpark de Trekdam. Tussen 18.30 en 20.30 uur kunnen deelnemers zich aanmelden en hun startbewijzen bemachtigen.

De Avond4daagse, een jaarlijks hoogtepunt voor jong en oud, biedt een unieke gelegenheid om de prachtige omgeving van 's-Gravendeel te verkennen. Of het nu gaat om families die samen genieten, vriendengroepen die de uitdaging aangaan of schoolklassen die een band smeden, de Avond4daagse versterkt de gemeenschapszin en stimuleert een gezonde levensstijl.

Dit jaar kan de Avond4daagse rekenen op een recordaantal vrijwilligers, die zich belangeloos inzetten om de Avond4daagse tot een onvergetelijk evenement te maken. Hun enthousiasme en toewijding zijn bewonderenswaardig en dragen bij aan het succes van de organisatie. Dankzij hun inzet kunnen de deelnemers genieten van een vlekkeloos georganiseerd evenement, waarbij veiligheid en plezier voorop staan. Deel dit bericht met je vrienden!