logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Moeilijke beslissing voor BBB Hollandse Delta'
29mrt

Moeilijke beslissing voor BBB Hollandse Delta

HOEKSCHE WAARD - Na een mooie campagneperiode is afgelopen donderdag de definitieve uitslag van de waterschapsverkiezing Hollandse Delta bekend gemaakt. Het centraal stembureau heeft op 23 maart de uitslag vastgesteld.

Bij de definitieve uitslag van de verkiezingen is bekend geworden dat BBB een prachtig resultaat heeft geboekt van maar liefst 4 zetels. Van alle voorkeursstemmen die zijn uitgebracht tijdens de verkiezingen heeft Maaike Hage de meeste stemmen gekregen. Helaas ziet Maaike zich genoodzaakt af te zien van de benoeming tot lid van het algemeen bestuur door plotselinge en onvoorziene privé omstandigheden. Op de achtergrond blijft ze de fractie steunen waar dat mogelijk is. Wanneer er in de toekomst weer een vacature ontstaat, en als de persoonlijke situatie van Maaike dat toelaat, zal zij uiteraard wel weer beschikbaar zijn.

De zetels zullen ingevuld worden door Piet van der Eijk, Han Lagerwaard, Cor Sommeling en Michelle Wesdorp. De BBB’ers zijn dankbaar voor alle stemmen die zij hebben gekregen en zullen met veel enthousiasme aan de slag gaan.

Het nieuwe bestuur van Waterschap Hollandse Delta wordt op woensdag 29 maart a.s. om 19.00 uur geïnstalleerd tijdens een openbare Verenigde Vergadering in het Schap aan de Handelsweg 110 in Ridderkerk. De vergadering wordt live gestreamd en is te bekijken via de website van het waterschap www.wshd.nl .Deel dit bericht met je vrienden!