logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Laatste Fanclubdag Clown Jopie & Tante Angelique “Een Huis vol visite'
23mrt

Laatste Fanclubdag Clown Jopie & Tante Angelique “Een Huis vol visite

KLAASWAAL - Clown Jopie & Tante Angelique gaan hun 25e fanclubdag vieren met de show “Een huis vol visite”. Op zaterdag 1 april is de Clown Jopie & Tante Angelique kindershow in evenementenlocatie De Schuur in Klaaswaal. Parkeren is  geen enkel probleem en bovendien gratis.  Vanaf 15:00 uur barst het feest los in De Schuur. Het zal tevens de laatste Fanclubdag zijn van het bekende kinderduo. Na 25 jaar valt het doek voor de Fanclubdag.

De show “Een huis vol visite” is speciaal gemaakt voor deze dag door de bekende clown met het groene haar en zijn vrolijke tante. Het muzikale kinderduo  heeft heel veel vriendjes uitgenodigd in hun huisstudio van Fan TV (hun eigen serie op YouTube). Clown Jopie & Tante Angelique hebben  uitnodigingen verstuurd naar Buurman & Buurman, Bert & Ernie, Bobbo en Krabbel, De Knuffels en Piet de Kanariepiet. Natuurlijk wil je alles vrolijk versieren als je zoveel visite verwacht. Alleen met een “kiwi” als Jopie gaat dit natuurlijk niet altijd goed. Tante Angelique hoort de bel gaan en ja hoor Buurman & Buurman komen helpen. Tante Angelique heeft haar handen vol aan Jopie en de klussende Buurmannen. De twee bekende TV helden zingen samen met Clown Jopie & Tante Angelique “Hé, hé gefeliciteerd”.

De deurbel blijft maar gaan bij Clown Jopie & Tante Angelique en de een na de ander bekende TV Held staat voor de deur. Natuurlijk heeft Jopie zijn grappen en grollen nog niet verleert, zo haalt hij een grap uit met tante Angelique. Deze grap zal zeker een golf van schaterlachen door de zaal laten gaan. Piet de Kanarie Piet vliegt ook zeker nog even langs in de studio van Fan TV.Deel dit bericht met je vrienden!