logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Flex Werk Dag voor (startende) ondernemers en ZZP’ers'
21mrt

Flex Werk Dag voor (startende) ondernemers en ZZP’ers

NUMANSDORP - Businesspoint Hoeksche Waard in Numansdorp organiseert Flex Werk Dag voor (startende) ondernemers en ZZP’ers. Een dag die in het teken staat van to-do’s afvinken, maar ook inspiratie opdoen, kennis delen en ontmoeten van andere ondernemers.

‘Startende ondernemer of ZZP’er zijn’ is soms best een eenzaam bestaan. Zeker als er veel vanuit huis gewerkt wordt. Als ZZP’er heb je geen collega’s, niet echt iemand om mee te sparren of gewoon een praatje pot bij het koffieapparaat te doen.

Flex Werk Dag op dinsdag 11 april in Numansdorp
Businesspoint Hoeksche Waard biedt, naast kantoor units, ook flexwerkplekken die per dag kunnen worden gebruikt. Om nieuwe ondernemers eens kennis te laten maken met hoe het is om in een inspirerende omgeving, met gelijkgestemden te werken, is de ‘Flex Werk Dag’ in het leven geroepen. Deze dag kunnen ZZP’ers het werken op een flexplek eens uitproberen. De dag staat natuurlijk in het teken van je eigen to-do’s afvinken, maar ook interactie, inspiratie op doen, kennis delen en ontmoeten van andere ondernemers.

Aanmelden
Op dinsdag 11 april kun je als ZZP’er komen flexwerken, samen met andere (startende) ondernemers. Tussen de middag wordt gezamenlijk geluncht met alle aanwezige ondernemers en aan het einde van de werkdag is er een afsluitende borrel. De kosten zijn €14,95 excl. btw en is inclusief koffie, thee, water, fruit, lunch en borrel. Men heeft de hele dag beschikking tot een flexplek met super snel internet, verstelbaar bureau en ergonomische stoel. Aanmelden vooraf is verplicht via www.businesspointhw.nl/events - beperkt aantal plaatsen beschikbaar.Deel dit bericht met je vrienden!