logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Hans en zijn team vieren feest'
13mrt 2023

Hans en zijn team vieren feest

S-GRAVENDEEL - Het 10-jarig jubileum van Tweewielercentrum ‘s-Gravendeel is de aanleiding voor feest! Alweer 10 jaar geleden opende Hans de Lijster de deuren van zijn fietsenwinkel Tweewielercentrum ’s-Gravendeel aan de Hendrik Hamerstraat in ’s-Gravendeel. De combinatie van zijn jongensdroom en de wil om te ondernemen zorgde in 2013 voor de opening van zijn eerste fietsenwinkel. Op bijna dezelfde locatie als waar nu de huidige fietsenwinkel is gevestigd. Nieuwbouwplannen na een grote brand in de dorpskern creëerden in 2019 nieuwe kansen voor Hans en zijn team. Zijn oude pand maakte plaats voor een spiksplinternieuwe fietsenzaak van maar liefst 350 vierkante meter. Op deze toplocatie in het hart van de dorpskern biedt Tweewielercentrum ’s-Gravendeel een nog ruimer assortiment en volop keuze in stads-, tour- en elektrische fietsen, voor zowel groot als klein.

Heel Nederland op de fiets

In ‘s-Gravendeel en in de rest van de Hoeksche Waard is de winkel van Hans al jaren een begrip. Maar inmiddels weten klanten uit heel Nederland de fietsenwinkel van Hans te vinden. Dat laatste komt mede door de afgelopen coronajaren, zo vertelt Hans. “Onze website en social media kanalen zorgden voor een groot bereik tot ver buiten de Hoeksche Waard. We organiseerden één-op-één afspraken en we maakten dankbaar gebruik van het feit dat fietsen óók in de ‘anderhalve-meter-samenleving’ een goede en gezonde bezigheid was. En nog steeds ís natuurlijk. Fietsen is gewoon heel gezond voor iedereen!”

Een trotse ondernemer

Hans de Lijster: “Nog elke dag ben ik trots op mijn zaak. Op wat ik samen met mijn team heb bereikt. Het mooiste aan ondernemen is het échte contact met onze klanten. Wij weten veel van hen en zij ook van ons.” Naast de verkoop staan service en advies bij Hans en zijn team hoog in het vaandel: “Mensen kunnen hier altijd terecht voor reparaties aan fietsen en natuurlijk kan men ook altijd binnenlopen voor adviezen. Service is iets wat ik echt heel belangrijk vind. Niet voor niets is ons motto: Koop ‘m bij de man die ‘m ook maken kan!”

Feest, feest en nog eens feest

Het jubileumjaar wordt bij Tweewielercentrum ’s-Gravendeel groots gevierd. Heel 2023 staat in het teken van het 10-jarig jubileum. Elke maand -vanaf maart- kun je meedoen aan één van de 10 jubileumacties. Naast deze (win)acties vind je in de winkel volop extra jubileumvoordeel en -kortingen op fietsen en fietsaccessoires die oplopen tot maar liefst 50%. Loop gerust eens binnen: de jubileumkoffie staat klaar!



Deel dit bericht met je vrienden!