logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Zing mee met ‘Kerst met Kairos’'
20feb

Zing mee met ‘Kerst met Kairos’

S-GRAVENDEEL - Wij, de dirigent en leden van Interkerkelijk koor Kairos uit ’s-Gravendeel, starten op donderdag 16 maart a.s. met de repetities ter voorbereiding van ons kerstconcert van zaterdag 16 december 2023.

Kerst 2023 lijkt nog heel ver weg, maar we hebben een flink aantal muziekstukken om in te studeren dus daar beginnen we tijdig mee. Tijdens ons kerstconcert brengen we o.a. de bekende kerstmusical ‘Come, let us adore Him’ van Randy Vader en Jay Rouse, ten gehore. We vinden het leuk om ons koor voor dit concert uit te breiden met gelegenheidszangers en -zangeressen.

Houd je van zingen en vind je het leuk om met ons mee te zingen op 16 december: meld je dan snel aan als gelegenheidslid van ons koor. Tot aan de herfstvakantie ben je dan eens in de twee weken van harte welkom om met ons mee te repeteren. Daarna zullen we wekelijks aan het kerstrepertoire gaan werken. Binnen de huidige stemverhoudingen van ons koor is er ruimte voor 10 alten, 5 sopranen en6 bassen. Wij repeteren op donderdagavond van 19:45 uur tot 21:45 uur in CBS De Bouwsteen aan de Vlasakker. 

Deelname is gratis. Meer informatie over het koor en over ons kerstconcert is te vinden op onze
website: www.ikk-kairos.nl. Heb je vragen of wil je je aanmelden: stuur dan een email naar:
kerstmetkairos@ikk-kairos.nlDeel dit bericht met je vrienden!