logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'BBB met vertrouwen klaar voor Provinciale Staten'
03feb

BBB met vertrouwen klaar voor Provinciale Staten

ZUID-HOLLAND - BBB Zuid-Holland doet mee aan de Provinciale Staten verkiezingen en Waterschappen op 15 maart 2023. Boer Burger Beweging - landelijk bekend door het kordate optreden van Caroline van der Plas in de Tweede Kamer – spreekt de ambitie uit om 10 zetels te bemachtigen in het bestuur van de provincie Zuid-Holland.

“Het is tijd voor verandering”, zegt Hans Veentjer, lijsttrekker BBB provincie Zuid-Holland. “Nederland, de provincie Zuid-Holland, de boeren op het platteland, de burgers in de steden en dorpen, de vissers op de schepen, de ondernemers in hun bedrijven beseffen dat het in deze Provinciale Staten-verkiezingen niet alleen draait om provinciale vraagstukken, maar ook om landelijke thema’s, zoals migratie, energie, economie, betaalbaar voedsel, gezondheidszorg. Een nieuw politiek bewustzijn begint niet bij de koffieautomaat van de ambtenarij, maar bij de burger in de stad, in de Westlandse kassen, op de Katwijkse vissersboot of bij de veehouder uit het Groene Hart".

Bovenal zet BBB zich voor de gezondheid van het land, van de provincie en haar burgers. Lijsttrekker Hans Veentjer: “Met gezondheid bedoelen we niet alleen het fysieke welbevinden van mensen, maar ook een gezonde economie, gezonde burgers, gezonde boeren, gezonde jongeren, gezond onderwijs en een gezond maatschappij. Dat is waar BBB voor staat”.

BBB Zuid-Holland is klaar voor de Provinciale Staten verkiezingen en Waterschappen.  Het landelijke BBB-bestuur heeft deze week de namen van de 21 kandidaten bekend gemaakt die zich verkiesbaar stellen voor de Provinciale Staten. Gesteund door  duizenden gelijkgestemden gaan zij de verkiezingsstrijd aan.

Hans Veentjer: “We hebben een mooie klus te klaren. We zijn de toekomst positief in en hebben gezond vertrouwen in een goede afloop. Het vertrouwen in de politiek lijkt tot een dieptepunt te zijn gedaald. BBB wil de kiezer vertrouwen en bovenal nieuwe hoop geven”.

Bijgaande foto is vrij van rechten te gebruiken: links lijsttrekker Hans Veentjer, rechts de nummer 2 Heidi Looy.Deel dit bericht met je vrienden!