logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'BoekStart: Muziek met Suze'
31jan 2023

BoekStart: Muziek met Suze

NUMANSDORP - Peuters zijn over het algemeen dol op liedjes luisteren en zingen en dansen. Tijdens de workshop Muziek met Suze, gaat Suze met de kinderen een verhaal beleven met muziek erbij, op muziekinstrumentjes spelen en bewegen.

Naast het kalmeringseffect en het plezier, is bezig zijn met muziek ook nog eens leerzaam. Het stimuleert de taal- en klankontwikkeling, waardoor kinderen automatisch bezig zijn met het leren praten.

Suze werkt vier dagen in de week als leerkracht in de onderbouw van het basisonderwijs. Dit werk doet ze inmiddels 34 jaar. Sinds 2016 geeft ze muziekworkshops aan peuters en kleuters. Muziek is haar grote passie en muziek maken met jonge kinderen is altijd weer een feest! 

Deze leuke ochtend is voor kinderen tot ongeveer 4 jaar met hun (groot)ouders. Het is op woensdag 15 februari in Bibliotheek Numansdorp van 10.30 tot 11.00 uur. Kosten: basisabonnement € 2,10, plusabonnement € 1,70 en zonder lidmaatschap € 2,45 per persoon. Aanmelden kan via de website van de bibliotheek: www.debhw.nl/agenda.



Deel dit bericht met je vrienden!