logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Zomereditie Present.Je.Kunst'
22jun

Zomereditie Present.Je.Kunst

S-342 doosjes met kleintjes kunst zijn er weer ingepakt door 25 van de Present.Je.Kunstenaars voor de zomereditie 2022.

We zijn blij dat we weer 5 nieuwe deelnemers aan Present.Je.Kunst mogen toevoegen. Marga Boogaard, Annelies Hoogerwerf, Cas Schook, John Dalessi en Mark Pot zijn ook de uitdaging aangegaan om iets te maken dat in het doosje past. Van papierkunst, glaskunst tot keramiek, er zijn allerlei disciplines vertegenwoordigd. Kies blind jouw doosje uit en wordt verrast door de kunstenaar maar zeker ook door het werkje!

Present.Je.Kunst zal op 2 juli 2022 ook onderdeel zijn van het Bram Roza Festival. Naast een aantal van onze kunstenaars, die daar een kraampje hebben, zijn kan je bij ons tussen 14.00 en 17.00 uur de nieuwe doosjes bemachtigen. Ook is het Present.Je.Kunstmuseum te bewonderen op het Gors in Nieuw Beijerland.

Vanaf 21 juni zijn de kunstwerkjes weer te koop voor 5 euro op onze vaste locaties in de Hoeksche Waard. Bij Museum Hoeksche Waard Heinenoord, Kadowinkel Waar Oud-Beijerland, Boekhandel Bij Arie Puttershoek, Inrichterij van Toen Strijen, Ludiek Strijen en Soof Numansdorp staan de doosjes weer op de toonbank.

Kijk voor alle kunstenaars en locaties op www.presentjekunst.nlDeel dit bericht met je vrienden!