logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Dagbesteding Zomerland opent deuren'
25mei

Dagbesteding Zomerland opent deuren

  • Unieke dagbesteding in de Hoeksche Waard opent zijn deuren
  • Focus op de mens achter zijn of haar beperking
  • Buiten bezig met paarden, geiten, kippen en groen
  • Binnen met lekkere en leuke dingen.

Dagbesteding Zomerland is gericht op het verzorgen van paarden, geiten en kippen. Wanneer je hier dagbesteding hebt, help je mee met het runnen van een pensionstal met daarbij alle voorkomende klussen. Denk aan stallen mesten, paarden op de wei zetten en hooi bijvullen in de paddock. We werken veel in de buitenlucht wat gezond en rustgevend is. Ook kun je hier groenwerkzaamheden verrichten.

Naast het werken buiten hebben we ook een mooie, gezellige kantine waar lekkere dingen worden gebakken en lunches worden bereid. Ook kun je in de kantine creatief aan de slag. Het lekkers wat we maken en het fruit en de noten die hier op het terrein groeien, verkopen we op onze marktkraam.

Dagbesteding Zomerland ligt aan de Zomerlandseweg 1A in Heinenoord en is een plek waar iedereen zich gewaardeerd en veilig voelt. Er is veel persoonlijke aandacht en interesse in de mens achter de beperking, omdat wij een kleinschalige dagbesteding zijn.

Het wordt gerund door Danielle Rodenburg. Zij heeft jarenlange ervaring als begeleider van mensen met een verstandelijke beperking, licht verstandelijke beperking en op het psychosociaal vlak. Tevens is zij ervaren in jeugd.

“Ik heb Dagbesteding Zomerland opgericht omdat ik zie dat werken in de buitenlucht en met dieren een echte meerwaarde heeft voor alle mensen. Mijn motto is: samen maken wij er een mooie dag van”.

Dagbesteding Zomerland is geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00u tot 16.00u.

"Interesse? Bel of mail me even als je wilt komen kijken of vragen hebt: 0653189485 of danielle.rodenburg@dagbestedingzomerland.nl."Deel dit bericht met je vrienden!