logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Online community voor alleenstaanden'
21jan

Online community voor alleenstaanden

Het is zover! In de week van 17 januari 2022 werden de deuren van de online community van Mingle the Single officieel geopend. In deze community kunnen de leden zelf o.a. kleinschalige activiteiten plannen en deelnemen aan elkaars activiteiten. Iedereen die single is en open staat voor vriendschap of liefde kan hier lid worden.

De Mingle Community, wat is het?

De Mingle the Single community is een online platform bedoeld voor singles/alleenstaanden/vrijgezellen van alle leeftijden die op zoek zijn naar andere single mensen die het leuk vinden samen kleinschalige activiteiten te ondernemen, zoals bijvoorbeeld een mooie wandeling of fietstocht. Maar ook serieuze mensen die klaar zijn voor een serieuze relatie of gewoon een leuke vriendschap zoeken met gelijkgestemden kunnen hier terecht.

Hoe werkt het?

In de Mingle Community is het mogelijk om (spontane) kleinschalige activiteiten te plaatsen en/of deel te nemen aan gratis activiteiten van anderen. Ook kan men contact leggen met andere leden en zich aansluiten bij groepen van interesse. In het profiel kan men interesses invullen en aangeven of men open staat voor vriendschap of liefde (of allebei). ‘Het werkt heel gemakkelijk en kom je er niet uit, dan zijn wij er om je te helpen’, zegt Natascha de Ruiter, een van de twee initiatiefnemers van Mingle de Single.

Lid worden – 1 euro voor de eerste 3 maanden!

Men kan lid worden en zo volledige toegang tot de community krijgen en direct deelnemen aan activiteiten. Het lidmaatschap loopt per 3 maanden, op elk gewenst moment kan er weer opgezegd worden.

“Omdat we iedereen willen laten kennismaken met dit mooie initiatief kan men voor slechts 1 euro (voor de eerste 3 maanden) zich inschrijven! Deze actie loopt tot 1 februari 2022. Daar kun je je toch geen buil aan vallen.” zegt Laura van Veenendaal van Mingle the Single.

Natuurlijk gaat Mingle the Single niet over op 'alleen maar online' en blijft het duo ook nog steeds leuke activiteiten organiseren voor 20 - 40 personen. Wanneer de geplande activiteiten niet door kunnen gaan vanwege Corona maatregelen, wordt er een nieuwe datum geprikt. De online community is daarnaast in het leven geroepen voor kleinschalige ontmoetingen.

Aanmelden

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten /of aanmelden ga naar www.minglethesingle.nl

Mingle the Single brengt singles samen door het organiseren van leuke activiteiten en ontmoetingen voor vrijgezellen in verschillende leeftijdscategorieën. Eerder organiseerden zij met name activiteiten binnen de Hoeksche Waard, maar langzaam maar zeker ontstijgen zij het eiland met het groeiende aantal deelnemers uit andere regio's en activiteiten buiten de Hoeksche Waard. Gezelligheid en een ongedwongen sfeer staan voorop.Deel dit bericht met je vrienden!