logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Adriaan van der Wulp lijsttrekker SGP'
27sep

Adriaan van der Wulp lijsttrekker SGP

Adriaan van der Wulp is opnieuw benoemd tot lijsttrekker van de SGP Hoeksche Waard voor de komende verkiezingen in 2022.

Opnieuw benoemd

"Ik ben dankbaar dat mij het vertrouwen opnieuw is gegeven om politiek te bedrijven op grond van de Bijbelse normen en waarden. Ik voel het als mijn verantwoordelijkheid om daar invulling aan te geven, maar ook u het vertrouwen te geven als inwoner van de Hoeksche Waard in het bestuur van de gemeente. Sleutelwoorden daarbij voor mij zijn: integer, duidelijkheid en daadkracht."

Grote uitdagingen voor de komende jaren

"De Hoeksche Waard staat niet stil. Het bruist namelijk van ontwikkelingen en activiteiten. We hebben voor de komende jaren grote uitdagingen om ons voor in te zetten, zoals het realiseren van betaalbare woningen voor starters, het aanpakken van de verkeersknelpunten op ons eiland en de opgaven op het gebied van energie en klimaat. En niet te vergeten de sociale en economische ontwikkelingen. Dit vraagt om een juiste balans tussen de Hoeksche Waard ontwikkelen en behouden."

John Snoep, bestuur SGP Hoeksche Waard: “We zijn dankbaar en blij dat Adriaan opnieuw bereid is gevonden lijsttrekker te zijn tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in 2022.”

Een mooie toekomst voor de Hoeksche Waard

"Maar het allerbelangrijkste moeten we niet vergeten: dat bent u en dat ben jij. Voor jong en oud willen wij er zijn op ons eiland. Daar sta ik voor, samen met mijn fractiegenoten van de SGP. Graag draag ik, in afhankelijkheid, mijn steentje bij aan het bouwen van een mooie toekomst voor de Hoeksche Waard!"

Over Adriaan

Adriaan van der Wulp is een van de zes raadsleden en huidig fractievoorzitter van SGP Hoeksche Waard. Adriaan is geboren en getogen in de Hoeksche Waard en woont samen met zijn vrouw en kinderen in ‘s-Gravendeel.Deel dit bericht met je vrienden!