logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Juf Sari verrast door 'hoog bezoek'' Foto's: W. Vergeer
25jul

Juf Sari verrast door 'hoog bezoek'

Net voordat alle kinderen met zomervakantie gingen, nam cbs De Bouwsteen in 's-Gravendeel afscheid van juf Sari, bijna 40 jaar lang juf op deze school.

Aan het begin van de middag was het een drukte van jewelste rond De Kreek waar de Sari in een porsche rondjes reed en werd uitgezwaaid door de kinderen en veel bekenden. Op het voorplein van de Ichthus kerk kreeg ze een tafelkleed aangeboden met de namen van alle kinderen van De Bouwsteen en was er een gezellige ontmoeting met oud-collega's.

In de loop van de middag werd op een informele manier afscheid van haar genomen door collega's in de hal van de school. Er was o.a. een korte toespraak door Yvonne van der Beek namens het bestuur van csg De Waard en vele jaren haar trouwe duo leerkracht.

Ieder jaar deed Sari ook het welkom van Sinterklaas voor de onderbouw groepen en tot ieders verrassing had deze kwieke hoogheid kans gezien naar 's-Gravendeel af te reizen en zo Sari's afscheid op te luisteren. Natuurlijk werden er heel veel verhalen van vroeger opgeduikeld en dirigeerde Sari samen met de Sint alle aanwezigen met 'Dag Sinterklaasje'.
Deel dit bericht met je vrienden!