logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'De paashaas op (raam)bezoek' Foto: IKC De Schelf
02apr

De paashaas op (raam)bezoek

Met een traditioneel paasontbijt én bezoek van de paashaas vierde IKC De Schelf op 1 april 2021 het jaarlijkse paasfeest.

Blij dat dit kan doorgaan, zo vertelt directrice Lisette van der Brugge over het jaarlijkse paasontbijt. “Ons ontbijt is verzorgd door leerlingen van het Da Vinci College in Dordrecht. Alle gerechten zijn per stuk verpakt, volledig coronaproof. Het anders organiseren van dit soort evenementen is niet gemakkelijk en vraagt om creativiteit van alle betrokkenen. Maar je wilt dat het voor de kinderen zo leuk en normaal mogelijk is en daar hoort natuurlijk een paasontbijt bij,” zo vertelt Lisette.

IKC De Schelf en het Da Vinci College in Dordrecht werkten al eens eerder samen. Ook het kerstontbijt werd namelijk verzorgd door de praktijkleerlingen van de afdeling horeca. Van leerlingen voor leerlingen dus.

Extra leuk is het bezoek van de paashaas. Een raambezoek welteverstaan. De paashaas bezoekt alle groepen van het IKC. Van de babygroep van de dagopvang tot de leerlingen van groep 8.Deel dit bericht met je vrienden!