logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Vaccinatielocatie Oud-Beijerland open'
31mrt

Vaccinatielocatie Oud-Beijerland open

Onder toeziend oog van burgemeester Bram van Hemmen en wethouder Joanne Blaak-van de Lagemaat kreeg de heer Giesen zijn eerste vaccinatie. Maandag 29 maart 2021 startte de GGD Zuid-Holland Zuid met het zetten van de eerste vaccinaties in De Boogerd in Oud-Beijerland. Op deze locatie kunnen vier zogenaamde 'prikstraten' in gebruik worden genomen.

Meneer Giesen maakte na de oproep een afspraak en werd als eerste gevaccineerd in Oud-Beijerland. “Ik heb er echt naar uitgekeken en ben heel blij dat ik nu word gevaccineerd. Dit is de eerste stap om straks mijn kleinkinderen vast te kunnen houden”, aldus de heer Giesen.

Burgemeester Bram van Hemmen en wethouder Joanne Blaak - van de Lagemaat zagen hoe inwoners hun vaccinatie kregen. “Het is fijn om te zien dat de vaccinatielocatie op de eerste dag al zo goed wordt gebruikt”, aldus wethouder Blaak – van de Lagemaat. “Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk van onze inwoners nu niet meer naar een locatie buiten de regio hoeven te reizen voor een vaccinatie. Ik hoop dat er nog veel mensen het voorbeeld van de heer Giesen gaan volgen zodat de verspreiding van het virus sterk wordt afgeremd. We beschermen onszelf maar ook de mensen om ons heen.”

De afgelopen weken is er hard gewerkt om de locatie De Boogerd in te richten als vaccinatielocatie. Gemeente Hoeksche Waard, GGD Zuid-Holland Zuid en Bres Accommodaties werkten hierbij nauw samen.

De locatie is dagelijks open van 08:00 uur tot 20:00 uur.Deel dit bericht met je vrienden!