logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Digitale bijeenkomst over veilig en open sportklimaat'
17nov

Digitale bijeenkomst over veilig en open sportklimaat

Op maandagavond 30 november 2020 organiseert de Sportraad Hoeksche Waard een digitale bijeenkomst over een veilig en open sportklimaat. De centrale onderwerpen deze avond zijn anti-discriminatie en LHBTI-acceptatie binnen de sport. Verenigingen uit de Hoeksche Waard kunnen zich nog steeds voor deze bijeenkomst aanmelden.

Sportverenigingen moeten een veilige plek zijn voor alle leden. Iedereen heeft recht op een veilig en inclusief sportklimaat. Ook draagt het thema bij aan de vitaliteit en toekomstbestendigheid van sportverenigingen. Kortom: een veilig en open sportklimaat is urgenter dan ooit.

Maar waar begin je en hoe pak je dit aan? Met kenners Pepijn Geldof (Rotterdam Sportsupport) en Jochen Dekker (RADAR) gaan we dieper in op hun expertise en maken we met praktische tips en informatie de koppeling naar sportverenigingen. Uiteraard is er voor de deelnemers ook ruimte om vragen te stellen aan het tweetal of het gesprek te voeren met andere deelnemers en van elkaar te leren. Het belooft een boeiende en inspirerende avond te worden.

Informatie

  • Datum: maandag 30 november 2020.
  • Tijdstip: 20.00 - 21.30 uur.
  • Sprekers:
    - Pepijn Geldof (Rotterdam Sportsupport | LHBTI-acceptatie)
    - Jochen Dekker (RADAR | Anti-discriminatie)

Aanmelden

Verenigingen die interesse hebben in de bijeenkomst kunnen een e-mail sturen naar bestuur@sportraadhw.nl met daarin hun naam, e-mailadres, telefoonnummer en verenigingsnaam. Zij ontvangen een dag voor de bijeenkomst een link naar de digitale omgeving.Deel dit bericht met je vrienden!