logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'De Wielewaal nu ook in 's-Gravendeel'
02aug

De Wielewaal nu ook in 's-Gravendeel

's-Gravendeel is een bijzonder, elektrisch voertuig rijker: De Wielewaal, een shuttledienst voor ouderen en mindervaliden. Stichting Gecoördineerd Ouderenwerk 's-Gravendeel (SGO) heeft hiermee de mogelijkheid hen vervoer aan te bieden voor het doen van een boodschap of bijvoorbeeld een bezoek aan de kapper of dokter.

Na Strijen is ‘s-Gravendeel het tweede dorp in de Hoeksche Waard waar dankzij vele vrijwilligers een dergelijke pendeldienst is.

Vrijdag 31 juli 2020 onthulde wethouder Paul Boogaard de Wielewaal tijdens een feestelijke bijeenkomst in dienstencentrum ‘t Weegje. Boogaard feliciteerde de initiatiefnemers en de vrijwilligers met deze mooie dienst die voor veel mensen een belangrijke bijdrage gaat leveren aan hun zelfstandigheid en mobiliteit. Ook is er een nieuwe elektrische duofiets aangeschaft. Het aankoopbedrag daarvoor is door sponsors bijeengebracht.

De Wielewaal is mede mogelijk gemaakt door Oranjefonds, Barth Groep, Zorgwaard, PCOB, Algemene Seniorenbond ‘s-Gravendeel, Stichting Brentano’s, RCOAK en Gemeente Hoeksche Waard.

Meer informatie: www.dewielewaalhw.nlDeel dit bericht met je vrienden!