logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Communicatie-uitdaging bij Sportraad Hoeksche Waard'
16jul

Communicatie-uitdaging bij Sportraad Hoeksche Waard

In 2019 is de Sportraad Hoeksche Waard opgericht. Omdat de sport in onze gemeente, in het bijzonder het rijke verenigingsleven, een warm hart toegedragen is en meer kundig advies en ondersteuning gegund wordt bij het vele (vrijwilligers)werk.

De Sportraad staat voor: sport en bewegen toegankelijk voor alle inwoners, vitale sport- en beweegaanbieders en professioneel sportbeleid. De Sportraad is een onafhankelijke stichting, jaagt vernieuwing aan en gaat een toekomstgericht platform bieden.

Het is zeker de aankomende tijd nog een continu zoek- en leerproces en de Sportraad ‘moet’ nog met veel verenigingen kennismaken. Communicatie is een vaardigheid van ons allen, maar ook een vak waarvoor nu kennis, kunde en tijd gemist wordt. Zowel op bestuurlijk niveau als voor de uitvoering is de Sportraad op zoek naar Hoeksche Waardse dorpsgenoten die net zo enthousiast zijn om op vrijwillige basis bij te dragen aan de missie van de Sportraad en daarmee onder meer het sportverenigingsleven in de Hoeksche Waard.

Wil je meebesturen, communicatiestrategie en -middelen mede ontwikkelen, artikelen schrijven of vloggen, de website en social-mediakanalen beheren, de contacten met de media onderhouden en/of anderszins bijdragen aan de communicatie door en met de sportaanbieders en andere relevante organisaties? Dan hoort de Sportraad het graag!

Er wordt niet per definitie één persoon gezocht. Wellicht is het mogelijk om bijvoorbeeld een (content)team te formeren met diverse specialismen, zoals fotografie, schrijven, website verbeteren, filmpjes maken, nieuwsbrief samenstellen of lay-out bepalen. Je creativiteit en ondernemerschap krijgen zeker de ruimte. Het is de uitdaging om maximaal resultaat te behalen met minimaal budget. Inclusie is belangrijk en werken in een divers team ook, dus iedereen mag zich aangesproken voelen om te reageren! #graagzelfs

Verkennende sessie

Heb je (mogelijk) interesse, neem dan contact op. En in het bijzonder om deel te nemen aan een verkennende sessie die naar verwachting online georganiseerd wordt, waardoor je een beeld krijgt van de huidige ideeën voor de Sportraad-communicatie. Hierin kun je jouw feedback en ideeën kwijt én kan er kennis gemaakt worden.

De sessie vindt plaats op dinsdagavond 8 september 2020 onder leiding van Steef van den Boom (via NOC*NSF). Als jij je aanmeldt bij Bert de Jong via het contactformulier op de website van de Sportraad, dan wordt uiteraard vooraf contact met je opgenomen.Deel dit bericht met je vrienden!