logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Samenwerkingsovereenkomst voor bouw 28 woningen in Strijen'
22jun

Samenwerkingsovereenkomst voor bouw 28 woningen in Strijen

Op 18 juni 2020 tekenden Piet van Leenen (wethouder Wonen gemeente Hoeksche Waard), Leo Hooghwerff (aannemersbedrijf Gebrs. Hooghwerff) en Dennis Lausberg (directeur-bestuurder HW Wonen de benodigde overeenkomsten voor de bouw van 28 woningen in het nieuwbouwproject Dam Fase 2 in Strijen.

Gezamenlijk tekenden zij de samenwerkingsovereenkomst. Dennis Lausberg en Leo Hooghwerff tekenden daarnaast ook de aannemingsovereenkomst voor de bouw van 15 huurwoningen in dit project. Wethouder Van Leenen: “De ondertekening van de overeenkomst is een mijlpaal voor de inwoners van Strijen. Het is het eerste project van een aantal dat gaat starten. En dat is hard nodig. De laatste jaren heeft de bouw in dit dorp stil gestaan. Nu komen er een fors aantal woningen bij voor jong en oud en dat komt de vitaliteit ten goede.”

13 koopwoningen

In het nieuwbouwplan tussen de Boompjesstraat, de Schenkeldijk en de Dam worden naast 15 huurwoningen 13 koopwoningen gebouwd. De koopwoningen kennen een gevarieerd aanbod. Zo zijn er 10 zeer ruime eengezinswoningen en 3 grondgebonden seniorenwoningen, waarvan de koopprijzen variëren tussen de € 250.000 en € 295.000 v.o.n.

Voor meer informatie over de koopwoningen kan contact opgenomen worden met Marquis Makelaars uit ’s-Gravendeel via (078) 673 72 44 of marquis@marquis.nl. De verkoop is inmiddels gestart.

15 huurwoningen

De huurwoningen in dit project zijn 4 grondgebonden seniorenwoningen en 11 eengezinswoningen. De huurprijzen liggen bij de oplevering tussen de € 619,- en € 736,-.

Informatie over deze woningen is te vinden op www.hwwonen.nl/onze-projecten/nieuwbouw. Interesse? Hou de website van HW Wonen in de gaten.

Een duurzame toekomst maak je samen, maar het begint bij jezelf. Daarom zijn alle woningen in dit mooie project zeer energiezuinig. De woningen worden gasvrij en volgens het Nul op de Meter principe gebouwd. Zo zorgen de zonnepanelen voor zonne-energie en de warmtepomp voor voldoende warmte in de winter.Deel dit bericht met je vrienden!