logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Lize van MaasMuziek heeft uw stem nodig'
03jun

Lize van MaasMuziek heeft uw stem nodig

Sinds zij in 2012 is begonnen met klarinetspelen, doet Lize Barendrecht elk jaar mee met het Hoeksche Waard Solistenconcours. Op haar 7de en na 7 maanden les deed zij de eerste keer namens MaasMuziek mee in de jeugddivisie en dit jaar zou haar debuut zijn in de eerste (tevens hoogste) divisie.

Helaas gooide het coronavirus roet in eten en kon het Hoeksche Waard Solistenconcours niet doorgaan. Omdat dit niet het enige concours was dat werd geannuleerd, heeft de landelijke organisatie KNMO dit jaar een Nationaal Online Solistenconcours georganiseerd. Lize heeft haar inzending ingestuurd en die is te beluisteren via de onderstaande link:

https://www.klankwijzer.nl/nationale-online-solistenwedstrijd/inzending/e55f12cb-d6fb-4599-9b5e-dc9f53f7c765

In tegenstelling tot de gebruikelijke solistenconcoursen waar deelnemers door een ervaren jury worden beoordeeld, is deze beoordeling nu aan het publiek. Dus aan u!

Lize moet zoveel mogelijk stemmen verzamelen om de winst naar de Hoeksche Waard te halen. Zullen we Lize allemaal helpen door op haar te stemmen? Stemmen kan door naar de genoemde link te gaan.Deel dit bericht met je vrienden!