logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'De bieb komt naar jou!'
01mei

De bieb komt naar jou!

Boeken komen uitzoeken in de Bibliotheek zit er voor nu even niet in helaas. Maar we vinden het wel belangrijk dat mensen blijven lezen! Juist nu. Wij als Bibliotheek kunnen, en willen, jou nog steeds van dienst zijn. Zonder dat je daarvoor naar de Bibliotheek hoeft te komen. De bieb komt naar jou! Lees gauw verder!

Verrassingstas

Boeken geven ontspanning en verrijken je leven. Dat kunnen we in deze tijd wel gebruiken. Daarom is het mogelijk om een verrassingstas te bestellen, met boeken uit je favoriete genre!

De tas bevat 4 boeken en kan worden aangevraagd door zowel volwassenen als jeugd. En: de tas wordt bij je thuis gebracht.

Klik hier voor meer informatie en om de tas te bestellen

ThuisBieb en Luisterbieb langer open

Langer thuis lezen en luisteren! De ThuisBieb met 100 e-books en de extra luisterboeken in de LuisterBieb blijven t/m 1 juni beschikbaar voor iedereen. De app is te downloaden in de App Store en de Play Store.

Heb je vragen over e-books of de LuisterBieb? Dan is onze hulplijn te bereiken van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur via 06-22054062. Een whatsapp sturen kan ook!

Lees-/doetips en digitaal aanbod voor thuis

Ben jij op zoek naar leuke lees- en doetips? Wij hebben ze hier voor je op een rijtje gezet! Wekelijks komen er nieuwe tips bij!

Hier vind je meer leestips en digitaal aanbod voor thuis. Voorkom een leesdip!

Houd ook onze Facebook-pagina in de gaten voor nog meer tips en de weekchallenge waaraan je mee kunt doen!

(Digi)Taalhuis

In het Taalhuis vind je onder Digi-Taalhuis interessante tips om het thuis makkelijker, veiliger en leuker te maken. Denk bijvoorbeeld aan tips om online contact met familie te houden, tips om fit te blijven of om alles over het coronavirus in duidelijke taal uitgelegd te krijgen Maar je vindt er ook spelletjes en andere tips voor ontspanning.

Klik hier om naar (Digi-)Taalhuis te gaan

Belastinghulp en formulierenhulp telefonisch bereikbaar

Belastinghulp en formulierenhulp is telefonisch bereikbaar: 06-22384141. Dus heb je dringende vragen omtrent dit onderwerp? Schroom niet om te bellen!

De Digitale Voorleestas

Ben je door je eigen prentenboeken heen en is de Bibliotheek nog steeds dicht? Lees mee vanuit onze Digitale Voorleestas met prentenboeken & doe-, zing-, speel- en praatopdrachtjes. Samen lezen was nog nooit zo leuk!

Ga actief aan de slag met je kind aan de hand van een mooi prentenboek.

Ontwerp je eigen 3D-sleutelhanger

Doe mee met de challenge en maak je eigen sleutelhanger in 3D. Wij printen met onze 3D-printer jouw ontwerp af en sturen het ontwerp naar je toe!

Weet je niet hoe het moet? Geen nood! Je vindt hier linkjes naar filmpjes waarin het wordt uitgelegd.

Doe jij ook mee? Je kunt tot 11 mei 2020 je ontwerp insturen!Deel dit bericht met je vrienden!