logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Tweede editie Start2Bike '
20feb

Tweede editie Start2Bike

Na een eerste succesvolle editie Start2Bike cursus volgt nu een tweede editie vanaf 28 maart 2020. Wielrenverenigingen De Hoekse Renners (DHR) en Hoeksche Waards Dames Peloton (HWDP) vormen ook dit seizoen de locatie voor de Start2Bike cursus, een unicum voor de Hoeksche Waard.

Start2Bike is een initiatief van wielersportbond NTFU. Over het hele land hebben zij locaties om deelnemers kennis te laten maken met de technieken van het wielrennen. Ook dit seizoen is er dus  een startlocatie in de Hoeksche Waard.

Een Start2Bike cursus duurt 4 weken en is toegankelijk voor iedere wielrenliefhebber. De cursus is in groepsverband onder begeleiding van professionele trainers. Wekelijks worden technieken als bochten rijden, fietsen in een groep, waarschuwingen en het rijden op de openbare weg getraind. Na 4 weken is iedere deelnemer helemaal klaar om aan het seizoen te beginnen.

DHR en HWDP zitten vol enthousiasme om met deze cursus het nieuwe seizoen in te rijden. Uitkijkend naar een zonnig voorjaar en enthousiaste deelnemers, kan het begin van het seizoen niet snel genoeg beginnen.

Heb je interesse of zoek je meer informatie? Check dan www.start2bike.nl.

Voor meer informatie over onze verenigingen: www.hwdamespeloton.nl en www.hoekserenners.nl.Deel dit bericht met je vrienden!