logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Geslaagd Hoeksche Waard Basketball Scholentoernooi'
03jan

Geslaagd Hoeksche Waard Basketball Scholentoernooi

In de kerstvakantie organiseerden Basketballvereniging Rebound uit ’s-Gravendeel en BOB uit Oud-Beijerland gezamenlijk een toernooi voor de kinderen van de basisscholen uit de Hoeksche Waard. Een mijlpaal, want het zogeheten Basketball Scholentoernooi werd voor de 20e keer georganiseerd!

De hele dag was de sporthal in ’s-Gravendeel druk bezet met de deelnemende leerlingen en hun coaches, leerkrachten, ouders, supporters en vrijwilligers van Rebound en BOB.

In de ochtend speelden de kinderen uit de groepen 5 en 6 en in de middag stonden leerlingen uit de groepen 7 en 8 op de velden.

Vanuit De Schelf uit ‘s-Gravendeel waren dit jaar het grootste aantal teams aanwezig, op de voet gevolgd door CBS De Hoeksteen uit Oud-Beijerland. Ook vanuit Sabina van Egmondschool uit Oud-Beijerland, Onder de Wieken uit Nieuw-Beijerland en het Driespan uit Puttershoek waren er teams present.

Bij groep 5/6 eindigde de Hoeksteen 2 als eerste, behaalde Onder de Wieken de tweede plek en werd de Hoeksteen 1 derde.

Het toernooi van groep 7/8 werd gewonnen door Onder de Wieken, het team van de Hoeksteen werd tweede en de Sabina van Egmondschool eindigde op de derde plek.

De nummers één, twee en drie ontvingen een HW Scholentoernooi beker en voor alle kinderen was er een aandenken. Daarnaast was er de hele dag volop gratis fruit voor de deelnemers en begeleiders met dank aan JUMBO Van der Hoek uit ’s-Gravendeel.

Met veel plezier en trots kijken Rebound en BOB terug op deze 20e editie. Het toernooi verliep sportief mede door de inzet van enthousiaste leekrachten, ouders en jeugd/seniorleden vanuit de basketballverenigingen.

Dit toernooi werd mede mogelijk gemaakt door de Sportstichting ’s-Gravendeel.Deel dit bericht met je vrienden!