logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'CDA Hoeksche Waard start dorpentoer in ‘s-Gravendeel'
22okt 2019

CDA Hoeksche Waard start dorpentoer in ‘s-Gravendeel

Zaterdag 19 oktober 2019 is de ‘CDA Hoeksche Waard dorpentoer’ gestart met een bezoek aan 's-Gravendeel. De komende periode worden ook alle andere dorpen in de gemeente bezocht.

Henk Warnar van ondernemersvereniging Oké Binnenmaas praatte het CDA bij over alles wat belangrijk is voor de detailhandel in het opgeknapte centrum. Immers, ook de komende jaren zorgen de winkeliers voor een goed serviceniveau voor de inwoners.

Hans de Lijster van Tweewielercentrum 's-Gravendeel trakteerde de groep op een kop koffie. Hij nodigde de politici uit in zijn prachtige verbouwde winkel.

Samen met voormalig raadslid Adrie Tolenaars bezochten de CDA-ers voorts het braakliggend terrein Immanuēlhof en het woningbouwproject bij de Watertoren.

De ochtend werd in stijl afgesloten met een patatjeslunch bij v.v. 's-Gravendeel waar secretaris John Nobel desgevraagd vertelde over de rol van de vereniging voor de levendigheid van het dorp.

Wat haalde het CDA op? Fractievoorzitter Karoline Vorthoren: ‘Allereerst dat ‘s-Gravendeel een mooi, energiek en gastvrij dorp is, met een bloeiend verenigingsleven waar de voetbal een grote rol in speelt. Er is behoefte aan nieuwbouw en mensen vragen zich af waarom er nog niet gebouwd wordt. Wat ook opvalt is dat winkeliers zich zorgen maken over verwachte verkeersopstoppingen bij onderhoud aan de Heinenoordtunnel. Over deze zaken hebben wij direct contacten gelegd binnen ons politieke netwerk, en daar komen wij binnenkort op terug.’Deel dit bericht met je vrienden!