logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Echtpaar Hagoort uit Numansdorp 65 jaar getrouwd'
31jul 2019

Echtpaar Hagoort uit Numansdorp 65 jaar getrouwd

Op maandag 29 juli 2019 was het exact 65 jaar geleden dat de inmiddels 89-jarige Bas Hagoort en zijn 84-jarige echtgenote Nel Hagoort-Hoogwerf in Numansdorp in het huwelijksbootje zijn gestapt.

Om stil te staan bij deze bijzondere mijlmaal, bezocht locoburgemeester Piet van Leenen het echtpaar met een mooie bos bloemen en bracht namens het gemeentebestuur de felicitaties over.

Meneer Hagoort is geboren in Mijnsheerenland maar woont vanaf zijn derde levensjaar in Numansdorp. Mevrouw Hagoort is een geboren en getogen Numansdorper.

De heer Hagoort heeft bijna 40 jaar bij Koni in Oud-Beijerland gewerkt als afdelingschef Spoorwegdempers.  Hierdoor was hij ook veel in het buitenland. Gelukkig was mevrouw Hagoort altijd de vaste rots in de branding en zorgde voor het huishouden en de kinderen.

Het echtpaar kreeg 2 kinderen, een dochter en een zoon. Intussen hebben ze 5 kleinkinderen en 7 achterkleinkinderen waar ze volop van genieten.

Het echtpaar verkeert in goede gezondheid. Ook is de heer Hagoort nog vrij actief. Zo vertelt hij: “Ik heb altijd tijd te kort, ik vul nog belastingformulieren in voor bondsleden, zit in het bestuur van de huurdersvereniging en heb daarnaast altijd iets te hobby-en”.



Deel dit bericht met je vrienden!