logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Praat mee over mobiliteit in de Hoeksche Waard' Copyright foto Stichting Digitaal dorp 's-Gravendeel
29apr

Praat mee over mobiliteit in de Hoeksche Waard

PRAAT MEE OVER MOBILITEIT IN DE HOEKSCHE WAARD
29 april 2019

Dinsdag 7 mei 2019 gaat de gemeenteraad Hoeksche Waard op zoek naar alle goede ideeën over mobiliteit op het eiland. Zij doen dit tijdens hun eerste oriënterende bijeenkomst in Oud-Beijerland.

Ervaringen

Dagelijks stappen vele Hoeksche Waarders in de auto, op de fiets of nemen ze de bus. Wie anders dan inwoners, ondernemers en organisaties weten uit ervaring hoe het gesteld is met de mobiliteit in de Hoeksche Waard. De gemeenteraad is zeer benieuwd naar die ervaringen. Daarom nodigt zij iedereen uit om mee te denken over de mobiliteit op het mooie eiland.

Gesprek

Iedereen is welkom om dinsdag 7 mei van 19.30 tot ongeveer 22.00 uur mee te komen praten. Tijdens deze bijeenkomst gaan de aanwezigen in groepjes in gesprek en spreken ze over zaken die met vervoer te maken hebben. Zoals het openbaar vervoer, de doorgaande wegen, de fietspaden, het landbouwverkeer en de bereikbaarheid/verbindingen van de Hoeksche Waard.

Toekomstplan

De ideeën, opmerkingen en reacties worden zoveel als mogelijk opgenomen in een
toekomstplan over de mobiliteit in de Hoeksche Waard. Dit mobiliteitsprogrammaplan wordt later dit jaar besproken en vastgesteld door de raad.

Aanmelden

De bijeenkomst wordt gehouden in het gemeentehuis locatie Oud-Beijerland, W. van Vlietstraat 6. Inwoners kunnen over maximaal 2 onderwerpen meepraten. Aanmelden kan tot en met vrijdag 3 mei via het e-mailadres griffie@gemeentehw.nl.

Meer informatie over het onderwerp mobiliteit staat op www.gemeenteraadhw.nl (onder de knop ‘Mobiliteit’).Deel dit bericht met je vrienden!