logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Fietsen, autorijden en reizen in de Hoeksche Waard'
07mrt

Fietsen, autorijden en reizen in de Hoeksche Waard

Dinsdag 12 maart 2019 is de volgende -openbare- beeldvormende bijeenkomst van de gemeenteraad Hoeksche Waard. Hét moment voor de samenleving om hun wensen, ideeën en meningen te delen met de raad. Alle onderwerpen mogen aan bod komen. Of deze nu wel of niet op de agenda staan.

Mobiliteitsagenda

Op de agenda staat in ieder geval de zogenaamde Mobiliteitsagenda Hoeksche Waard. Een belangrijk onderwerp voor de Hoeksche Waard! De Mobiliteitsagenda gaat namelijk over het verbeteren van de bereikbaarheid in en van de Hoeksche Waard. Hoe kunnen -veilige- fietsverbindingen worden gerealiseerd? Kan het gebruik van openbaar vervoer worden gestimuleerd? Hoe zorgen we voor een betere doorstroming op de A29 en N217 bij ongelukken? Wat zijn de consequenties van de afsluiting van de Heinenoordtunnel?

De gemeenteraad is nu aan zet om de Mobiliteitsagenda op hoofdlijnen vast te stellen. Daarom zijn de dames en heren van de raad benieuwd naar de mening van de Hoeksche Waardse samenleving op dit gebied. Organisaties én inwoners zijn van harte welkom in te komen spreken op 12 maart!

Inspreken

Inwoners, organisaties, enz. die gebruik willen maken van het spreekrecht, of advies hierover wensen, dienen dit vóór 12.00 uur op de dag van de bijeenkomst door te geven aan de griffie. Dat kan via griffie@gemeentehw.nl of 088 - 6471874. Onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer en het onderwerp. Insprekers krijgen maximaal 5 minuten spreektijd.

De volledige agenda van 12 maart, inclusief de achterliggende stukken, staan op de website van de gemeenteraad: www.gemeenteraadhw.nl, onder de knop ‘Vergaderschema’. De vergadering begint om 19.30 uur en wordt gehouden in het voormalige gemeentehuis in Numansdorp, aan de Buttervliet 1.Deel dit bericht met je vrienden!