logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Vervolgrondes Nationale Voorleeswedstrijd'
13feb

Vervolgrondes Nationale Voorleeswedstrijd

De Nationale Voorleeswedstrijd in Zuid-Holland gaan weer van start!

De Zuid-Hollandse Bibliotheken organiseren De Nationale Voorleeswedstrijd voor alle schoolkampioenen uit groep 7 en 8 van de basisschool.

Maar liefst 15 basisscholen uit de Hoeksche Waard hebben hun schoolkampioen aangemeld. Deze schoolkampioenen laten in Numansdorp en Oud-Beijerland horen hoe goed zij kunnen voorlezen.

De vervolgronde vindt plaats op zaterdag 16 februari 2019 in de Buitensluis in Numansdorp om 9:00 uur en op 20 februari om 15:00 uur in de Burgerzaal van het gemeentehuis in Oud-Beijerland.

De winnaars mogen zich ‘lokaal voorleeskampioen’ noemen en zij gaan door naar de kwart finale op 20 maart in Hellevoetsluis.

Na de kwart finale volgt de provinciale halve finale die op woensdag 3 april 2019 gehouden wordt in het Bibliotheektheater Rotterdam.

De winnaar van de provinciale finale van Zuid-Holland zal onze provincie vertegenwoordigen tijdens de zinderende landelijke finale van De Nationale Voorleeswedstrijd op 22 mei 2019 in Schouwburg Amstelveen.Deel dit bericht met je vrienden!