logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Warme Kerst in de Bibliotheek met Joris’ Kerstboom'
07dec 2018

Warme Kerst in de Bibliotheek met Joris’ Kerstboom

In de bibliotheekvestiging Oud-Beijerland Centrum staat van 12 t/m 23 december 2018 een Joris’ Kerstboom. De ‘Joris’ Kerstboom’ is gebaseerd op het KRO-NCRV tv-programma van presentator Joris Linssen waarin hij mensen uitnodigt een boodschap voor een dierbare in de boom te hangen en hun verhaal te delen. In de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum kunnen bezoekers de komende tijd hetzelfde doen.

In ruim 170 bibliotheekvestigingen door heel Nederland staat in de maand december een opgetuigde kerstboom. Bezoekers worden uitgenodigd om voor hun dierbare in het licht te zetten. Ook in Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum.

Mooie kerstboodschappen

Naast de kerstboom in de Bibliotheek staat een tafel met kerstballen. Deze kunnen bezoekers vullen met hun persoonlijke boodschap, een tekening of een foto van een persoon die veel voor hen betekent. Ze kunnen een reddende engel bedanken, sorry zeggen of een hechte vriendschap vieren. Zo groeit de boom uit tot een echte Joris’ Kerstboom.

Gesprek tijdens de kerst

De kerstboom vol kerstgedachten wordt een ontmoetingsplaats. Het versieren en ophangen van de kerstballen kan leiden tot mooie gesprekken bij de kerstboom. Erg waardevol voor veel mensen in de dagen voor Kerst.

In Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum is op woensdag 12 december, vrijdag 14 december, woensdag 19 december en vrijdag 21 december van 14.00 uur tot 15.00 uur een medewerker van Humanitas aanwezig om mensen op weg te helpen en een luisterend oor te bieden.Deel dit bericht met je vrienden!