logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Boek 'Onder vaders vleugels' genomineerd voor Indie Awards'
15nov 2018

Boek 'Onder vaders vleugels' genomineerd voor Indie Awards

Het boek 'Onder vaders vleugels', van de hand van Arie Pieters ('s-Gravendeel) is genomineerd voor de Indie Awards. Dit is een boekenprijs die nog maar kort geleden in het leven is geroepen voor auteurs die via een zogenaamd self publishing platform of geheel in eigen beheer een boek uit hebben gebracht.

The Indie Awards zijn een initiatief van Simone Lucchesi (The Black Sheep Indie) en Sanne Hillemans (Sunny Hill Books). The Indie Awards zijn in 2017 in het leven geroepen om het harde werken van indie-auteurs (auteurs die niet aangesloten zijn bij een uitgeverij) te belonen en ze in het zonnetje te zetten. Er zal een jaarlijks terugkerende uitreiking plaatsvinden.

The Indie Awards bestaan uit juryprijzen (een driekoppige jury bepaalt de top drie (de shortlist, en kiest een winnaar) en publieksprijzen (lezers mogen stemmen op alle deelnemers).

'Onder vaders vleugels' is het vierde boek over een 's-Gravendeelse kraaienechtpaar. Inmiddels volgt de auteur het gevleugelde duo (en als er jongen zijn uiteraard ook die), al bijna vijf jaar.

In het boek ontdekken lezers o.a. dat 'de heer des huizes', vader kraai zijn eigen versie van 'forensisch onderzoek' hanteert en zelfs zwakke familieden worden niet vergeten.

'Onder vaders vleugels' verscheen in februari 2018, maar men kan het altijd bestellen via b.v. Mijnbestseller.nl en ook bij de regionale boekwinkels, zoals 'Bij Arie lees, schrijf & kadoshop', Bruna v. d. Hoek en Boekhandel Edel. Het boek kost €15,00.Deel dit bericht met je vrienden!