logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Blijk van Waardering voor mantelzorgers'
05okt 2018

Blijk van Waardering voor mantelzorgers

De vijf gemeenten in de Hoeksche Waard waarderen ook dit jaar mantelzorgers voor hun
inzet. Dit doen zij o.a. met een Blijk van Waardering, een VVV-bon ter waarde van € 75,-.

De afgelopen jaren kon deze Blijk van Waardering alleen aangevraagd worden door de zorgvrager en/of de mantelzorger zelf. Maar dit jaar kunnen ook familie, vrienden en kennissen van een mantelzorger en/of een betrokken professional de Blijk van Waardering voor hen aanvragen.

Dus kent u iemand die als mantelzorger een partner, kind, familielid of goede bekende ondersteunt en daarvoor in het zonnetje gezet mag worden? Meld hem of haar dan aan bij MEE Plus Zuid-Hollandse Eilanden (0181-333 507, servicebureau@meeplus.nl).

Voor wie kan de Blijk van Waardering aangevraagd worden?

Mantelzorgers die minimaal drie maanden lang minstens vier uur per week voor iemand zorgen met wie hij of zij een persoonlijke relatie hebben, kunnen de Blijk van Waardering aanvragen. Dit is een VVV-bon ter waarde van € 75,-. De zorgvrager die ondersteund wordt, moet dan wel in de Hoeksche Waard wonen. De mantelzorger mag echter ook buiten de Hoeksche Waard wonen.

Het aanvraagformulier is te downloaden op de site www.samenmeerHoekscheWaard.nl en op te vragen via het secretariaat van MEE Zuid-Hollandse Eilanden (servicebureau@meeplus.nl, telefoonnummer (0181) 333 507).

Vragen

Voor vragen of meer informatie over de Blijk van Waardering kunt u contact opnemen met MEE Plus Zuid-Hollandse Eilanden. Dit kan per mail naar servicebureau@meeplus.nl of telefonisch op het nummer (0181) 33 35 07.



Deel dit bericht met je vrienden!