logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Bakkerij De Koning bestaat 50 jaar!'
03okt

Bakkerij De Koning bestaat 50 jaar!

De winkel van Alwin en Heleen de Koning in Puttershoek bestaat 50 jaar. In 1968, opende Gerrit (in herinnering) en Riet de Koning deze bakkerswinkel in het winkelcentrum van Puttershoek. Na een werkzaam leven werden de winkel en de bakkerij in 1999 overgenomen door Alwin en Heleen en zij traden in 2001 toe als lid van het Echte Bakkersgilde.

De generaties bakkers van De Koning gaan echter nog vele jaren verder terug. Maar liefst 126 jaar geleden, in 1892, begon overgrootvader naast de boerderij in Strijen een kleine bakkerij en bakte de eerste broden. Van vader op zoon zijn de recepten overgedragen en Alwin en Heleen hebben naast de hoge kwaliteit van de producten die in 2017 en 2018 beloond werden met de titel Beste Echte Bakker Zuid-West Nederland , ook alle aandacht gegeven aan de winkel. Begin 2017 werd die inspanning bekroond met de titel Beste Echte bakkerswinkel  van Nederland 2017.

Echte Bakkersgilde

Dit gele logo staat voor bewezen kwaliteit, vakmanschap en passie. Elk jaar opnieuw bewijzen de bakkers dat ze dit logo waard zijn. Producten worden door het jaar heen door het Nederlands Bakkerij Centrum beoordeeld op kwaliteit. Wordt de strenge norm niet gehaald, dan mag het logo niet gevoerd worden. Ook de winkel moet voldoen aan tal van eisen op het gebied van hygiëne en uitstraling. Vandaar dat ook niet elke bakker zich Echte Bakker mag noemen.

Gouden jubileum

In 2017 bestond het Echte Bakkersgilde 50 jaar is er ook bij De Koning groot feest gevierd. Dat is zeer goed bevallen en met het eigen gouden jubileum maken Alwin en Heleen er samen met het hele team graag weer een feestje van voor alle klanten.

Trakteren

De eerste twee weken van oktober kunt u  genieten van de lekkerste Echte Bakkers producten voor een speciale jubileumprijs. En als extra traktatie is er een speciale jubileumtas samengesteld met maar liefst 50% korting! Verpakt in een mooie stevige jute Echte Bakkers tas. Kortom alle reden om de winkel in Puttershoek te bezoeken. De gouden loper is voor u uitgerold.

En niet onbelangrijk ook in de vestiging ’s-Gravendeel geldt hetzelfde jubileumvoordeel.Deel dit bericht met je vrienden!