logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Wethouder Mol hervat werkzaamheden'
25mei 2018

Wethouder Mol hervat werkzaamheden

Ruim twee maanden geleden was wethouder Arie Mol genoodzaakt om op medisch advies tijdelijk zijn werkzaamheden als wethouder neer te leggen. Volgende week, maandag 28 mei 2018, hervat hij zijn werkzaamheden bij Binnenmaas. ‘Door een te hoge bloeddruk kreeg ik problemen met mijn nieren. Met behulp van medicatie is een en ander nu gelukkig gestabiliseerd en kan ik weer aan het werk.’

Gedurende de periode dat hij afwezig was kreeg Arie Mol veel steunbetuigingen: ‘Ik wil iedereen hartelijk danken voor de belangstelling in welke vorm dan ook. Ik heb dat erg gewaardeerd. Natuurlijk ook een woord van dank aan de overige collegeleden voor het waarnemen van mijn portefeuille. Doordat ik wist dat deze in capabele handen was, kon ik me volledig richten op mijn herstel. Ik ben blij dat ik nu weer aan de slag kan.’

De overdracht van de werkzaamheden heeft deze week plaatsgevonden.Deel dit bericht met je vrienden!