logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Waarderingsgeschenk voor mevrouw Marjan Stooker'
06apr

Waarderingsgeschenk voor mevrouw Marjan Stooker

Op vrijdag 6 april 2018 ontving mevrouw Marjan Stooker  uit handen van wethouder Henk van Etten  ‘De Trofee’, het waarderingsgeschenk van gemeente Binnenmaas.

‘De Trofee’ is aan mevrouw Stooker toegekend wegens haar jarenlange inzet voor de Moedige Moeders Hoeksche Waard en de kringloopwinkel ‘Maybe4You’, waarmee zij vele instanties en goede doelen steunde.

‘De Trofee’

‘De Trofee’ is een kunstwerk, in opdracht van de gemeente vervaardigd door het kunstenaarsechtpaar Jaap en Hetty Vrijland uit Puttershoek. De Trofee is gemaakt van gekleurd glas met een sokkel van staal. Elk exemplaar is handgemaakt en dus uniek, net als degene die hem krijgt.

De twee zijden van de Trofee staan voor het hart en het verstand, die samen de basis van alle goeds vormen. De ronding van het werk staat voor bezinning en de opening voor het ontstaan van nieuwe ideeën en kansen. In de kleuren is het paars en blauw van het logo van Binnenmaas terug te vinden, het wit van de transparante gemeente die Binnenmaas wil zijn, het groen van het weidse landschap en het blauw van het water van de Binnenmaas.Deel dit bericht met je vrienden!