logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Start boekenverkoop in bibliotheken'
30mrt

Start boekenverkoop in bibliotheken

Goedkoop boeken op de kop tikken? Op 3 april 2018 start in zeven vestigingen van de Bibliotheek Hoeksche Waard een boekenverkoop. De boekencollectie wordt het hele jaar door aangevuld en up- to-date gehouden. Dat betekent ook regelmatig opschonen en daardoor gaan veel boeken in de verkoop.

De Bibliotheek Hoeksche Waard bouwt voortdurend aan een aanlokkelijke en actuele boekencollectie. Titels die veelgevraagd worden en aansluiten bij de publieksdoelgroep en de lokale interesse zijn in de bibliotheek te leen. Van oudere en minder courante titels wordt één exemplaar in het depot geplaatst, de rest gaat in de verkoop. Zo blijft het aanbod in de vestigingen verleidelijk en actueel en zijn minder gewilde titels via het depot tóch beschikbaar.

De bibliotheek vraagt € 0,50 per boek, DVD of stapeltje tijdschriften. In de volgende zeven vestigingen kan men van 3 april tot 30 april tussen de afgeschreven boeken snuffelen: Oud-Beijerland Centrum, Numansdorp, Puttershoek, ’s-Gravendeel, Klaaswaal, Mijnsheerenland en Strijen. De verkoop vindt plaats tijdens de reguliere openingstijden van de betreffende vestiging. Kijk op www.debhw.nl voor de openingstijden en voor alle andere activiteiten van de Bibliotheek Hoeksche Waard.

Van april t/m september is er elke eerste zaterdag van de maand van 10.00 tot 13.00 uur ook boekverkoop op het binnenplein van het Depot in Puttershoek. Route: volg de bordjes vanaf Singel 3. Van donderdag 10 mei t/m zaterdag 12 mei kan men tijdens Tour langs de Boer ook bij de Bibliotheek Heinenoord boeken scoren.Deel dit bericht met je vrienden!