logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Bedrijfsbezoek college Korendijk aan Mobiron'
24mrt 2018

Bedrijfsbezoek college Korendijk aan Mobiron

Dinsdag 20 maart 2018 bezochten het college van Burgemeester en Wethouders, samen met de gemeentesecretaris, de bedrijvencontactfunctionaris en een vertegenwoordiger van de Ondernemersvereniging Hoeksche Waard, wederom een bedrijf in gemeente Korendijk. Dit keer bezochten ze de garagebedrijf MobiRon in Zuid-Beijerland.

MobiRon is een universeel en allround garagebedrijf. Het bedrijf bestaat sinds 2000 en is van een mobiel eenmansbedrijf gegroeid naar een bedrijf met personeel en een eigen pand aan de Jan van der Heydenstraat.

Men kan voor APK, service en onderhoud van elk ander automerk bij hen terecht, ook met oldtimers of campers. Daarnaast kan men ook met aanhangers zoals paardentrailers, tandemassers en marktwagens op MobiRon rekenen.

Oprichter en eigenaar van het bedrijf Ronald van der Linden wil niet persé de goedkoopste zijn, maar wil bekend staan als een goede garage tegen een betaalbare prijs. Kwaliteit en betrouwbaarheid van het werk staan bij hem hoog in het vaandel.

“Recht is recht en krom is krom”, zegt Van der Linden zelf, dus als een auto wat mankeert zal hij daar altijd duidelijk over zijn. Van de oldtimers krijgt Van der Linden veel energie, dit ziet hij meer als hobby dan als werk. Voor de moderne wagens voorziet hij in de toekomst een afname van het onderhoud en een verschuiving van het werk naar reparaties. Zeker als de ontwikkelingen met betrekking tot hybride en full electric rijden doorgaan. De onderdelen van dergelijke auto’s gaan veel langer mee.

Voor zijn bedrijf is Van der Linden optimistisch over de toekomst. Klanten weten hem goed te vinden en verdere groei staat nog op stapel.Deel dit bericht met je vrienden!