logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Kunstrijdsters in het zonnetje gezet'
02mrt

Kunstrijdsters in het zonnetje gezet

Woensdag 28 februari 2018 werden de twee kersverse Hoeksche Waardse Nederlands kampioenen kunstrijden in het zonnetje gezet. Britt Harmsen (12) uit Puttershoek en Josefine Boer (11) uit Oud-Beijerland pakten beiden goud in hun leeftijdscategorieën. Voor de wethouders Ina van der Werf van Oud-Beijerland en Arie Mol van Binnenmaas aanleiding om de dames te feliciteren.

Beide kunstrijdsters hebben in de aanloop naar het kampioenschap last gehad van blessures en de kwalificatie was niet eenvoudig. Maar het resultaat mag er zijn. Britt behaalde het afgelopen weekeinde goud bij de basic novice, Josefine bij de pre basic novice A. Een prestatie van formaat.

Woensdag 28 februari gaven de dames alle twee een korte demonstratie van de hoogtepunten uit hun kür op de baan van IJs- en skeelerclub Puttershoek aan de Sportlaan in Maasdam. Voor deze demonstratie werd een klein stukje van de ijsbaan afgezet.

Aansluitend aan deze demonstratie ontvingen beide kunstrijdsters bloemen en een cadeaubon van de wethouders Van der Werf en Mol.Deel dit bericht met je vrienden!