logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Eerste woning Raadhof opgeleverd'
20feb

Eerste woning Raadhof opgeleverd

Op maandag 19 februari 2018 zijn de eerste woningen van Het Raadhof opgeleverd. Familie Dubbel-dam krijgt de sleutel uitgereikt van de uitvoerder. Na iets meer dan zes maanden nadat er is gestart met de heiwerkzaamheden zijn de eerste woningen gereed. In totaal zijn er 20 nieuwe woningen gerealiseerd op de locatie van het voormalige raadhuis in ’s-Gravendeel.

“De bouw is voorspoedig verlopen, waardoor we de woningen snel kunnen opleveren;” zo vertelt Ri-anne van Vianen, verkoopmanager bij ABB. “We heten de kopers welkom in hun nieuwe woning. We hopen dat dit jullie nieuwe thuis mag worden en dat jullie hier met veel plezier zullen wonen.”

Plan Het Raadhof

Deze prachtige nieuwbouwwoningen zijn gebouwd op de locatie van het voormalige raadhuis. Het Raadhof is een mooi voorbeeld van architectuur die gebaseerd is op haar omgeving. Dit komt mede door de inspraak die omwoners en andere geïnteresseerde hadden tijdens de meedenk- en informa-tieavonden. Hierdoor sluiten de woningen goed aan bij de naastgelegen woonwijk. ABB ontwikkelt en bouwt in haar nieuwbouwwijken niet alleen woningen, maar besteedt ook veel aandacht aan een fijne leefomgeving. Met veel groen, waar gewoond, gewerkt en gespeeld kan worden. Zo is in Het Raadhof rekening gehouden met vleermuizen, door vleermuiskasten in de gevels van de nieuwe woningen te integreren.

Ook wethouder Henk van Etten feliciteert de nieuwe bewoners. “Het is een aanwinst voor ’s-Gravendeel, mooie beeldbepalende woningen op een fraaie plek. ABB mag trots zijn op de snelle bouw. En ik hoop dat de bewoners hier met zeer veel plezier zullen wonen.”

Rianne: “We zijn trots op deze nieuwe woonwijk, de woningen zijn prachtig geworden. We bedanken de gemeente Binnenmaas en de kopers voor hun vertrouwen in ABB. Daarnaast danken we ook de omwoners van het plangebied dat zij vanaf het begin betrokken wilden zijn bij het plan en we verwach-ten dat zij deze nieuwe woonwijk als aanwinst zien voor hun woonomgeving.”



Deel dit bericht met je vrienden!