logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Deel geheimen uit uw schoolagenda'
16feb 2018

Deel geheimen uit uw schoolagenda

Geheimen uit uw schoolagenda delen? Dat kan zomaar tijdens de nieuwe expositie in Museum Hoeksche Waard, die te zien is van 17 maart 2018 tot maart 2019.

Museum Hoeksche Waard viert haar vijftigjarig jubileum, dit vormt een prachtige inspiratiebron om een lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan: het ontwikkelen van de Canon van de Hoeksche Waard. Deze canon vormt tevens de basis voor de jubileumexpositie ‘4000 jaar Hoeksche Waard’.

Voor één van de ‘canonvensters’, die zicht bieden op een gebeurtenis, een persoon of een ontwikkeling die belangrijk is geweest voor de Hoeksche Waard, is het museum op zoek naar schoolagenda’s uit de jaren vijftig van de vorige eeuw. Ook foto’s uit de jaren zestig die betrekking hebben op de schoolgaande jeugd in die tijd, met vetkuiven, rock & roll en swingnozems zijn van harte welkom. Hoe meer hoe beter!

Als u mee wilt werken aan de expositie en de geheimen van uw oude schoolagenda durft te delen, dan kunt u dit kenbaar maken per mail naar 50jaar@museumhw.nl. U krijgt dan bericht over het gebruik en de aanlevering van uw bijdragen.



Deel dit bericht met je vrienden!