logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Help mee met verkiezingsprogramma PvdA'
31jan 2018

Help mee met verkiezingsprogramma PvdA

Doe mee met het opstellen van het verkiezingsprogramma van de Partij van de Arbeid Hoeksche Waard.

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezing in november 2018 wordt door de Partij van de Arbeid Hoeksche Waard druk gewerkt aan de voorbereidingen voor het opstellen van het verkiezingsprogramma 2018.

Voordat we het verkiezingsprogramma opgesteld wordt , zullen gesprekken gevoerd met personen en organisaties in de Hoeksche Waard.

Dit wordt gedaan door:

  • Het uitzetten van digitale mini enquêtes
  • Het afleggen van meerdere werkbezoeken in de Hoeksche Waard.
  • Het spreken met inwoners in de buurten.
  • Het houden van een symposium en paneldiscussie.

De uitkomsten van deze activiteiten zullen de basis zijn voor het opstellen van het PvdA verkiezingsprogramma 2018.

Nieuw is dat we niet alleen onze leden uitdagen om enthousiast met ons mee te doen maar we benaderen ook betrokken mensen van buiten onze partij die ideeën hebben over een  socialer en rechtvaardiger Hoeksche Waard.

Niet leden kunnen zich vooraf aanmelden bij Gee Rooimans , voorzitter van de PvdA Hoeksche Waard , via geerooi46@gmail.com of via 078-6761963 .

Leden en niet leden kunnen samen aan de slag met de organisatie van de activiteiten van de Partij van de Arbeid Hoeksche Waard en inbreng hebben in het opstellen van het uiteindelijke verkiezingsprogramma.

We nodigen hen van harte uit voor de bijeenkomst die we op 8 februari om 20.00 uur houden in de kleine zaal van het Dorpshuis Streona in Strijen.

Daar informeren we hen over de komende activiteiten en maken dan graag afspraken over de wijze waarop er meegedaan kan worden.



Deel dit bericht met je vrienden!