logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Sporthelden Strijen in het zonnetje'
04jan 2018

Sporthelden Strijen in het zonnetje

Tijdens de tweejaarlijkse Sportverkiezing zette de gemeente  Strijen weer haar lokale sporthelden in het zonnetje. Voetbalster Annemieke Kruijthof werd uitgeroepen tot Sportvrouw van het Jaar. Zwemmer Quinn van den Heuvel werd Sportman van het Jaar. En het estafetteteam DriemTiemStrien kwam als beste Sportploeg van het Jaar uit de bus.

In een goed gevulde raadzaal van het gemeentehuis van Strijen nam sportwethouder Paulien Tanja, dinsdagavond 2 januari 2017, de uitreiking voor de Sportverkiezing Strijen voor haar rekening. Ten overstaan van de vele belangstellenden nam de verantwoordelijk bestuurder van sportzaken de bezoekers van de nieuwjaarsreceptie mee in een spannende ceremonie. Alle kandidaten werden op een levensgroot scherm gepresenteerd, vervolgens geëerd en voorzien van plaquettes, medailles, bloemen en oorkondes.

En dan was er nog die technische uitdaging voor de sportwethouder. De Sportvrouw van het Jaar, Annemiek Kruijthof, bevond zich namelijk op dat moment in Zuid-Afrika. Het lukte echter om haar via een Skype-verbinding virtueel de prijzen te overhandigen. Vol in beeld op het grote scherm in de raadzaal, en goed hoorbaar, was Annemiek Kruijthof duidelijk verbaasd dat deze eer haar ten deel viel.

Ook voor de overige genomineerden, Hannah Verhoeven, Tijs Kleinjan, Mark van Tilborg en het eerste team van korfbalvereniging Ventura Sport, was er een fraaie oorkonde en een mooie bos bloemen. Hun prestaties mochten er volgens wethouder Tanja zeer zeker eveneens zijn.Deel dit bericht met je vrienden!