logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Dijkgraaf zoekt bestuurders'
20dec 2017

Dijkgraaf zoekt bestuurders

Dijkgraaf Ingrid de Bondt van waterschap Hollandse Delta zoekt inwoners die interesse hebben in de politiek en mogelijk bestuurder willen worden bij het waterschap. Met deze actie loopt zij vooruit op de waterschapsverkiezingen van 20 maart 2019. In een flyer die deze week via de huis-aan-huisbladen is verspreid, nodigt de dijkgraaf u uit voor een inloopavond over dit onderwerp.

Werk van een waterschapsbestuurder

“Hoe houden we de dijken sterk, ondanks dat de zeespiegel stijgt? Hoe kunnen we samenwerken met inwoners, agrariërs, gemeenten en andere organisaties om klimaatveranderingen op te vangen? Als bestuurder bij waterschap Hollandse Delta neem je beslissingen om ervoor zorgen dat de inwoners veilig kunnen wonen in de laaggelegen polder op de Zuid-Hollandse eilanden, ” legt Ingrid de Bondt uit. “Bovendien werkt het waterschap aan onderwerpen als duurzaamheid, innovatie, circulaire economie en de Omgevingswet. Voor nu en voor de toekomstige generaties.”

Inloopavond

Dijkgraaf Ingrid de Bondt Delta vertelt u graag over het werk als bestuurder bij een waterschap en de verkiezingen in 2019. Wilt u meer weten, kom dan naar één van de twee inloopavonden in het waterschapskantoor in Ridderkerk. U bent van harte welkom op dinsdag 16 januari 2018 of donderdag 25 januari 2018 van 19.30-20.30 uur. Aanmelden kan tot 10 januari a.s. via waterschapsverkiezingen@wshd.nl of tel. 088-974 3000.

Kijk voor meer informatie ook op de verkiezingspagina: https://www.wshd.nl/common/verkiezingen/verkiezingen-2019.htmlDeel dit bericht met je vrienden!