logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Stichting Gedenkbos Strijen van start'
16dec 2017

Stichting Gedenkbos Strijen van start

De burgemeester van de gemeente Strijen, Jan Waaijer, en de heer Leen Bouman, als voorzitter van de stichting Gedenkbos Strijen, hebben hun handtekening gezet onder een gebruiksovereenkomst.

Met de ondertekening van de officiële overeenkomst, krijgt de stichting een stuk grond bij het Molenschaar in Strijen in gebruik om er een Gedenkbos te realiseren. Het moet een plek worden waar mensen via het planten van bomen stil kunnen staan bij bijzondere levensgebeurtenissen. Dit kunnen zijn: de geboorte van een kind, een 25-jarig bestaan van een bedrijf of een 50-jarig huwelijk. En uiteraard kan er ook een boom worden geplant voor een overleden dierbare.

Voorzitter Leen Bouman verwacht op korte termijn de eerste gedenkbomen te kunnen planten. Het is de bedoeling dat het onderhoud aan het bos gedaan wordt door onder andere mensen van Hoeksche Waards Landschap.

Meer informatie is binnenkort te vinden op de eigen website van de Stichting Gedenkbos.

Foto: Onder de goedkeurende blikken van de bestuursleden Wout Moret (r) en Hans Huisman zetten burgemeester Jan Waaijer (l) en voorzitter Leen Bouman hun handtekening.Deel dit bericht met je vrienden!